Beoordelingen 

632 commentaren van in totaal 632 beoordelingen
Service
Peter van den Berg (Waardenburg)
07-06-2019
10

Ik bracht mijn auto voor een APK en grote onderhoudsbeurt. Bij de inname van de auto werd besproken welke werkzaamheden er uitgevoerd zouden worden. Ook de bougies zouden worden vervangen. Maar uit de administratie van de garage bleken deze bij de vorige beurt vervangen waren. Toen ik later op de dag de auto ging ophalen bleek dat Toyota Kooijman Tiel de grote onderhoudsbeurt terug gebracht had tot een kleine onderhoudsbeurt daar de auto geen grote onderhoudsbeurt nodig had. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt bij een garage van een grote naar een kleine onderhoudsbeurt. Ik heb dit gedeeld met vrienden en collega's die konden het eerst ook niet geloven vandaar een dikke 10 verdiend.

Service
M.E. van Zwieten-Doppen
07-06-2019
9

ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen

Service
J.J.van Schaik (Kerk-Avezaath)
07-06-2019
9

Het was prima ook de service aan huis.

Service
Edwin (Tiel)
05-06-2019
9

Nette service en verstand van zaken.

Service
Bert Kakebeen (IJzendoorn)
24-05-2019
10

Klantvriendelijk,komen beloftes na,betrouwbaar,en afspraak is afspraak.

Service
Dhr derks
24-05-2019
9

Je wordt netje eerlijk en goed voorgelicht over de kosten .ook als er extra kosten zijn wordt je op tijd ingelicht

Service
J.P.L.Piek
24-05-2019
10

Vertrouw ze volledig. Goede persoonlijke verhouding met transparante en goede prijs- kwaliteits verhouding. Persoonlijke benadering van de receptie geeft een goed gevoel als klant.

Service
Dhr.A.Michielse (Wadenoijen)
22-05-2019
8

heb geen enkele behoefte van garage te veranderen !

Service
Christina van Onlangs (Schiedam)
10-05-2019
9

Ik ben woonachtig in Schiedam. Kooijman is mij aangeraden o.a. door mijn zwager woonachtig in Bennekom.De ontvangst was vriendelijk. goede kennis van de verkoper. inruil vorige auto ging prima. veel nuttige informatie. Meedenken met klant. Afhandeling auto was uitgebreid.

Service
Lous Jacobs (Tiel)
24-04-2019
8

Behulpzaam, vriendelijk, snel

Service
Dhr. Kemps
18-04-2019
10

Goede service. Vriendelijke medewerkers. Eerlijk en helder over de prijzen.

Service
M.F de Haan (Tiel)
17-04-2019
8

Goed en betrouwbaar bedrijf. Met vriendelijk personeel.

Service
Tieleman
10-04-2019
4

Gebrek aan communicatie bij de balie, slecht uitgevoerde reparatie, smerige vervangende auto. Dit alles maakte het bezoek aan dit bedrijf uitermate onprettig.

Service
Aartje den Haan
10-04-2019
9

Als er iets is en ik bel op komen ze best wel snel misschien omdat ik dichtbij woon.

Service
P van Elst (Tiel)
09-04-2019
10

De vrouw achter de servicedesk was zeer vriendelijk, wist precies wat ze deed en de onderhoudsbeurt was perfect uitgevoerd, de auto was netjes gewassen dus ik 100% tevreden.

Service
Peter Pouw (Geldermalsen )
09-04-2019
9

Wordt goed geholpen.

Service
Mevr. Y van den Elsen (Tiel)
09-04-2019
10

Afspraken met de werkplaats zijn altijd op tijd vooraf prijsopgave en bij eventuele hogere kosten een telefoontje. Kortom zeer tevreden.

Service
Wim van Rumpt
09-04-2019
10

Goede service en zeer klantvriendelijk vakbekwaam personeel.

Service
peter Klop (Tiel)
13-03-2019
10

Zijn gewoon heel tevreden.

Service
Henk van Lavieren (Zoelen)
22-02-2019
9

Uitstekende service zeer klantvriendelijke en eerlijk personeel wat met je mee denkt.

Service
TH.A.M. Zwarthoed (Asperen)
22-02-2019
10

Afspraken worden direct nagekomen,ook als er eerder een kleine storing is geweest,zelfs een kleine call-back vanuit Toyota nederland was al gedaan.

Service
Henk (Druten)
21-02-2019
9

Goede service en correcte afhandeling. Komen afspraken na.

Service
Dick Jagtenberg (Druten)
20-02-2019
8

Vriendelijk, duidelijke uitleg. Vooraf prijsopgave.Bij onderhoud bleken enkele gebreken. Werden vóór herstel aan mij voorgelegd.

Service
G. Koolen (Tiel)
20-02-2019
8

Prettig personeel en ben bekend met deze garage.

Service
van Ingen (Druten)
20-02-2019
9

Goede service, goede bereikbaarheid en goede professionaliteit.

Service
mevr. j. den herder-ritzky (tiel)
06-02-2019
8

Ben tevreden over de service en de uitstraling van de fa, kooijman.

Service
Gerda Schoots (Tiel)
01-02-2019
10

Heb altijd correct antwoord gekregen en wordt bij een kleinigheidje als ik zonder afspraak langs kom direct geholpen.

Service
Pierre Dam (Acquoy)
23-01-2019
10

Goede service en kwaliteit zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Aan. Jacobs (Geldermalsen )
23-01-2019
9

Ken het bedrijf al zolang het bestaat.Altijd goed contact met receptie, werkplaats en verkoopafdeling.

Service
Henk Emans (Zoelen)
18-01-2019
10

Correcte medewerkers.

Service
H.C.Gelok (Amerongen)
18-01-2019
9

Het onderhoud aan de Prius is uitstekend. Het personeel is vriendelijk en bekwaam.

Service
Frank broekhuizen (Rijswijk ZH)
16-01-2019
9

goed geholpen.

Service
C.Bartels
04-01-2019
9

duidelijke afspraken, transparant, je weet waar je aan toe bent

Service
Frans van Straalen (wijk bij duurstede)
04-01-2019
9

betrouwbaar bedrijf

Service
mevr.Wiegers (Maurik)
04-01-2019
9

Ik vind een negen een zeer goed cijfer om te geven,bij een 10 hoeft er normaal niets meer te verbeteren,en een bedrijf moet aan een verbetering blijven werken.

Service
Kuijten
04-01-2019
10

Altijd behulpzaam goede behandeling

Service
Myrthe Bijlsma (Meteren)
04-01-2019
10

De service is perfect; ik heb een oude Aygo, maar krijg de service die past bij een dure, nieuwe auto. Een gratis huurauto, mijn auto wordt netjes gewassen, helemaal perfect!

Service
Dhr van Daalen (Tiel)
04-01-2019
10

Zeer klantvriendelijk ,eerlijk, goede service, auto altijd tiptp in orde, geen onverwachte kosten, daarover eerst contact. Ga verder weg verhuizen , anders zou ik waarschijnlijk altijd klant blijven.

Service
Frans ter Burg (Lienden)
04-01-2019
9

ben heel netjes geholpen van te voren prijs afspraak en de extra te vervangen onderdelen word eerst gevraagdsuper tot de volgende keer

Service
W. van Rijswijk (Culemborg)
03-01-2019
10

Vriendelijke en vakbekwame mensen. De service is uitstekend en het welkom is warm. Ik kom er al jaren met een heel goed gevoel!

Verkoop
Mevr. Pelle
03-01-2019
8

Vriendelijk te woord gestaan, meedenkend, mooie presentatie auto's, positieve uitstraling.

Service
Gerard Schoutsen (Ingen)
21-12-2018
10

In de 11 jaar, dat ik kom bij Kooijman had ik nooit klachten, altijd uiterst tevreden. Wat wil een mens nog meer?

Verkoop
FG Kamperman (Tiel)
19-12-2018
9

Hadden begrip voor mijn situatieDat ik op dat moment zonder auto zat. Deden alle moeite om voor mij een auto te reserveren, die stond nog in het buitenland

Service
Herman Krebber (Elst)
14-12-2018
9

Gastvrij en betrouwbaar

Service
M. W. M. Nijhuis--van Mil (Tiel )
05-12-2018
10

Zoals ik al zei, in alle opzichten ben ik zeer tevreden!

Service
Angelique Briene (Ingen )
30-11-2018
10

Kom er al jaren. Goed advies. Meedenkend. Goede service.

Service
Mevrouw van Sermond (Zaltbommel)
23-11-2018
9

Een goed bedrijf met deskundig personeel en een vriendelijke uitstraling naar de clienten.

Service
H. Roseboom (Kesteren)
23-11-2018
9

Vriendelijke en correcte behandeling en goede afwerking.

Service
M van Hoorn (Buren)
14-11-2018
10

Klantgericht bedrijf met zeer vriendelijke mensen. Van baliemedewerker, verkoper tot garage personeel! Je wordt er goed geholpen en je kunt er altijd terecht.

Service
Wout de Leeuw (Beusichem )
14-11-2018
10

Dat je altijd volgens afspraak geholpen wordt en dat de werkplaats er altijd er netjes bij ligt want als er aan de auto gewerkt wordt ben ik altijd bij de auto

Service
Mevr.j.landmeier
09-11-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de werknemers van Kooymans in Tiel.

Service
Dhr. A.Lamberts (Beusichem)
09-11-2018
9

Ik had gevraagd een update uit te voeren van mijn navigatie systeem, dit was eind oktober. Werd door de werkplaats gebeld, dat het beter was om dit na 1 november te doen in verband met een actie die dan plaats zou vinden. Dat vind ik pas goede service, en meedenken met de klant.

Service
F. van Schaik (Culemborg)
02-11-2018
9

Ik word altijd vakkundig en snel geholpen bij de dealer. Deskundig advies en vriendelijk personeel.

Verkoop
Dhr. J. Van
02-11-2018
10

Super service, vriendelijk en goed geholpen/geadviseerd bij de aankoop van de auto.

Service
J. Goossens
02-11-2018
10

Altijd alles volgens afspraak. Altijd meer dan voodoende aandacht voor de vragen en wensen van de klant

Service
Wil Arink-Bos. (Culemborg)
02-11-2018
9

We worden altijd goed en eerlijk geholpen en betrouwbaar dus zijn wij zeer tevreden.

Service
Lia Vennegoor
29-10-2018
10

Ik kan niets bedenken dat niet goed is aan deze garage. Ik heb al meerdere mensen deze garage aangeraden, met auto's van andere merken, en ook zij zijn zeer tevreden.

Verkoop
N. du Prie
29-10-2018
10

Mooie showroom, vriendelijke ontvangst, neemt de tijd. Luistert en denk mee, goede service.

Service
Lia van Meegen (Tiel)
17-10-2018
8

Prettige mensen, denken goed mee. Service is prima.

Verkoop
Ciska Heemsbergen (Maurik)
17-10-2018
9

Vriendelijk, correct, behulpzaam, meedenkend, de tijd nemen, vertrouwde gezichten

Service
Ries Salari
11-10-2018
9

Ik heb meegemaakt dat de lamp ging branden van de ABS, ik had al een afspraak en de censor was al besteld.Maar na een week, net voor ik de afspraak had ging de lamp weer uit, er is wel weer gekeken en de censor is niet vervangen.Toen ik de auto kwam halen werd me verteld dat het niet nodig was, en werd me verteld eerlijkheid duurt het langst, dit kan ik waarderen en geeft me een eerlijk gevoel en dit hoor je niet vaak meer, klasse!!

Service
G de Rooij (wijk bij duurstede)
11-10-2018
10

Vriendelijk personeel, je krijgt een leenauto mee en de auto keurig schoon.

Service
W. Kruimer (Tiel)
05-10-2018
9

Vlotte vriendelijke ontvangstNette wachtruimteVlotte afhandeling, ook van extra punt.

Service
Mevr. van der Meijden van Vrouwerf (Haaften)
05-10-2018
10

Ben uitermate tevreden

Service
K de Vor (Driebergen-Rijsenburg)
19-09-2018
8

Vriendelijk ontvangst en gedegen onderhoud

Service
Kees de Vocht (Oss)
13-09-2018
9

Maken 'n zeer betrouwbare en professionele indruk

Service
J.P.L.Piek
13-09-2018
10

betrouwbaar, transparant, goede sfeer. Voor mij is deskundigheid belangrijk en dat stralen zij uit

Service
Dhr. H. Tiebos (Wamel)
13-09-2018
8

Je wordt er prettige en serieus behandeld, ze komen de afspraken na. Een paar dagen voor de afspraak nog een reminder via mail.

Service
Dhr. W. van Rijswijk (Culemborg)
05-09-2018
10

Goede garage met vakbekwaam personeel en zeer goede service!

Service
M koolhout (Beneden leeuwen)
05-09-2018
9

Klant vriendelijk

Verkoop
A.G.Janssen (Tiel)
05-09-2018
9

we worden altijd zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan

Service
Fan van Leeuwen (Amsterdam)
22-08-2018
10

Altijd vriendelijk en weten hoe wat waar

Service
Mevr. Y van den Elsen
08-08-2018
10

Prima op tijd geen lange wachttijd onderhoudsbeurt goed uitgevoerd en niet te hoge kosten

Verkoop
Mw. Schaap (Maurik)
31-07-2018
9

De service is daar goed. Worden altijd goed en vriendelijk geholpen.

Service
Dh vroege (Culemborg)
25-07-2018
7

Vorige ervaringen waren goed behalve de laatste keer. Gemaakte afspraken nakomen , betere telefonische bereikbaarheid wekplaats , geloofwaardigheid klant respecteren

Service
Wessel Hansen (Tiel.)
23-07-2018
8

Ik vind een beoordeling met een acht voor mij alles wat met klantvriendelijkheid en klantgericht werken tot uitdrukking brengt.

Service
Sharon van Cooten (Tiel)
20-07-2018
10

Top personeel

Service
Goedhart (Ammerzoden)
19-07-2018
8

Kooijman Tiel prettige bedrijf waar je persoonlijk word benaderd en de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Service
J.W.Timmer (Heteren .)
18-07-2018
10

Kortom , het is daar bijna volmaakt !!!

Service
Wiebe Braam (Kapel Avezaath)
18-07-2018
10

Goede service, prettige mensen

Service
M de Ruiter
18-07-2018
9

Ik ben zeer tevreden hoe men hun klanten te woord staat en behandeld. Ik heb mijn auto gekocht daar en ben goed ingelicht. Sleutel was na korte periode al kapot, knopjes om auto open te maken. Dit werd allemaal onder garantie gezien, gezien ik mijn auto pas 3 maanden geleden had gekocht.

Verkoop
Dineke van Manen (Herveld)
18-07-2018
10

Goede service. Ze denken mee.

Verkoop
Ton Elsendoorn (Avezaath)
13-07-2018
9

Voldoet tot op heden aan alle verwachtingen. Prettige dealer en fijn personeel in de omgang. Kortom, een tevreden nieuwe klant.

Service
Henk van Tricht (Tiel)
12-07-2018
8

goede garage met kundige mensen

Service
H. Merkelbach
11-07-2018
8

Prima garage en keurig geholpen met goede uitleg waarom extra werkzaamheden nodig bleken.

Service
Aartje den Haan
10-07-2018
9

prima geholpen

Verkoop
Chris Brink (Ede)
04-07-2018
9

Werkplaats zeer prettig en meedenken.

Verkoop
Fam. van Swam (Boven-Leeuwen)
03-07-2018
10

Goede service, vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers

Service
Joop den hollander (Kerkavezaath)
28-06-2018
10

We worden altijd zeer vriendelijk geholpen en ja het is Toyota weinig problemen

Service
P.C.Walraven (Druten)
28-06-2018
10

Vriendelijke receptie. Afspraak maken gaat soepel. Prijs opgave klopt. Auto schoon terug. Uitleg over de verrichte werkzaamheden. Gratis leenauto ??

Service
Dhr. E.Mulder (Tiel)
27-06-2018
9

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg vooraf en zeer goed uitgevoerd onderhoud.

Service
Ben Goes (Geldermalsen)
22-06-2018
9

Klantvriendelijk en afspraak is afspraak.

Service
G.knol (Ors@online.nl)
20-06-2018
8

Uit ervaring

Service
Richard Wiegers (Maurik)
13-06-2018
10

prima service, men houd rekening met mijn wensen, vriendelijk personeel, niet alleen in de werkplaats maar ook in de showroom met het verkoop personeel, problemen nog zo groot worden prima opgelost. TOP!!!!!!

Service
Pieter Hoegee (Leerdam)
13-06-2018
9

Perfect werkend en deskundig team. Zeer vriendelijk tegen de klant. Ik ben zeer tevreden

Service
Bosch van den F.h
13-06-2018
9

Klant vriendelijk, prettig geholpen

Verkoop
De heer Jongkind
12-06-2018
9

Prima dealer.

Verkoop
Dhr WA Goverde (Zetten)
06-06-2018
7

laten we het niet belangrijker maken dan het is.Ik lease een auto haal die op bij de dealer en die helpt mij prima

Service
Peter van den Berg (Waardenburg)
06-06-2018
10

Een zeer betrouwbare garage met veel kennis en waar service en klantgerichtheid hoog in het vandal staan. Ik ben bij veel garages geweest maar Kooijman maakt echt het verschil een supper garage. Hoop er nog lang klant te mogen zijn.

Service
Ria van Diepen-Braun (Tiel)
06-06-2018
9

de ontvangst bij de receptie is vriendelijk en er word goed geluister wat er aan de auto mankeert

Service
J.J.van Schaik (Kerk-Avezaath)
04-06-2018
9

Door goede afspraken met de receptie en leiding vindt dit prima.

Service
M Weggemans (Heteren)
01-06-2018
9

Vriendelijk en deskundig personeel en mooi bedrijf

Service
E van de Wetering (Heerewaarden)
23-05-2018
9

Dichtbij en goed

Service
Dhr.A.Michielse (Wadenoijen)
17-05-2018
8

werk wordt uitstekend uitgevoerd en het contact met de medewerkers is vriendelijk en correct!

Service
Henk van der Gaag (Den Bosch)
17-05-2018
10

Men wordt zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Uitstekende service.

Service
Liesbeth de Keijzer (Wijk bij Duurstede)
17-05-2018
8

Deze keer is alles goed gegaan, na een moeizame afspraak maken op internet.

Service
C.W. Smeding (Tiel)
16-05-2018
10

"klant is koning" is het motto van dit bedrijf.Leven mee uiteraard voor je auto, maar vooral de mensen die ermee moeten rijden.Het is een EERLIJK en HEERLIJK bedrijf.en dat is voor mij GOUD waard!

Service
H. Van Eldik (Tiel)
15-05-2018
9

Klantvriendelijk en fijne sfeer bij de receptie, goede service

Verkoop
Imro van Balen (Veenendaal)
09-05-2018
10

Sympathieke vriendelijke verkoper. Zeer tevreden met de inruilwaarde van mijn Citroën. Komen betrouwbaar over. Een familielid heeft goede ervaringen met het bedrijf.

Service
Ton Lagerweij (Tiel)
09-05-2018
10

Beste garage die ik me kan voorstellen.

Service
Mevr.Heij-Dolstra (Culemborg)
07-05-2018
10

Volledig tevreden.

Service
Hfj Pechler (Tiel)
04-05-2018
9

Goed zo blijven met goede service.

Service
Golverdingen (Tuel)
04-05-2018
8

Geen

Service
Mevr. Achterberg
02-05-2018
8

Zeer vriendelijke medewerkers en ze weten waar ze het over hebben

Service
k van eldik (ochten)
02-05-2018
9

doen er alles aan om snel en goed te handelen

Service
Ron Stap (Buren)
25-04-2018
9

Bijzonder vriendelijk, vaste prijsafspraak, vakmensen kortom goed geregeld !

Verkoop
dhr van haaften (druten)
23-04-2018
8

Een 8 is een mooi schijver Je moet wel ruimte houden voor vernieuwing en verbeteringen wat is volmaakt ?????

Service
J. van der Linden (Wamel)
18-04-2018
10

Ik kom al jaren bij Kooijman. Mijn eerste Toyota daar gekocht. De service is erg goed en zeer persoonlijk.

Service
Dhr burgers (Wijchen)
18-04-2018
8

Zeer fijne dealer

Verkoop
Jelle (Uitgeest)
12-04-2018
9

Keurige service, net en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Service
M. Plug
10-04-2018
10

Klantvriendelijk, geen wachttijden bij receptie, kosten worden van tevoren besproken, telefoontje wanneer auto gereed is.

Service
Leo v Verseveld (Oosterhout nb)
09-04-2018
10

Prima garage ,vriendelijk,lekkere koffie, NETTE GARAGE,HEEL GOED VOOR MIJN AUTO en AFSPRAAK IS AFSPRAAK.EEN dikke 10.

Verkoop
Han Franssen (Utrecht)
09-04-2018
10

Deze dealer is zeer betrouwbaar, behandeld elke klant zeer persoonlijk. Open en eerlijke behandeling, Kijkt graag wat voor u als klant de beste keuze is. Het feit dat ze mijn naam kennen en deze ook bij de begroeting gebruiken vind ik zeer plezierig. Nooit vervelende verrassingen bij deze dealer

Service
wc gijsen (tiel)
04-04-2018
10

omdat ze altijd voldoende tijd voor me nemen.

Service
W.Beijer (Tiel)
04-04-2018
9

Zeer goede garage komen altijd de afspraken na

Service
Mw de Jong
28-03-2018
9

Toyota Tiel werkplaatsreceptie kenmerkt zich door vriendelijke, professionele medewerkers. Ze doen wat afgesproken is, zijn transparant over de prijs en zijn servicegericht.

Service
Wilma peek (Tricht )
28-03-2018
10

De service is goed

Service
Wim Kruimer (Tiel)
28-03-2018
9

Nette en vriendelijke uitstraling.Correcte afhandeling.je auto wordt voor onderhouden zonder dat je daar meer dan het minimaal nodige van merkt

Verkoop
Anton Diepeveen
28-03-2018
9

Klantvriendelijk, vakkundig, goede service.

Service
e.j.a. Hes (Tiel)
22-03-2018
9

Het personeel is zeer klantvriendelijk en Zeer be4hulpzaam. Verder denkt men in zeer positieve zin mee bij bepaalde zaken.

Service
T.J. van Zon (Tiel)
21-03-2018
10

Betrouwbare dealer die meedenkt.

Service
JMG Schoorlemmer
16-03-2018
9

ALLES WAS PRIMA

Service
Q. Panjer (Arnhem)
14-03-2018
10

Vanwege de gastvrije ontvangst, vakkundige behandeling en vriendelijkheid van personeel is deze dealer van harte aan te bevelen. Alle mogelijkheden zijn goed te bespreken en betalen achteraf via overschrijving is ook een fijne optie.

Service
C. Bartels
07-03-2018
9

De afspraken, werkzaamheden en service kloppen en zijn zeer naar tevredenheid

Service
c de bruin (tiel)
07-03-2018
9

Een uitstekende service geen zwam verhalen en er wordt met je meegedacht dit tesamen geeft een goed gevoel

Service
A vd Tak (Tiel)
06-03-2018
9

vriendelijk personeel, correcte bejegening, goed advies.

Service
Wim Snijders (Dordrecht)
28-02-2018
10

Professioneel en vakkundig

Service
G.J. Arissen (Lienden)
28-02-2018
8

De firma is betrouwbaar, houdt zich aan de geplande afspraken. Wachtruimte kan wat groter, het is er meestal druk.

Service
Martin van rhijn (Tiel)
15-02-2018
10

Prima

Service
G.Koolen van Gent (Tiel)
14-02-2018
8

Prijs afspraak

Service
koen dalhuisen (zaltbommel)
07-02-2018
10

Correcte en persoonlijke benadering. Proberen klant altijd met de naam aan te spreken, ook al kom je maar één keer per jaar. Weten ze die niet (meer) bij het brengen, dan zeker bij het ophalen. Kom je een half uur te vroeg (vanuit Zaltbomnel) dan probeert men de auto toch op binnen de aangegeven tijd klaar te hebben. Duidelijke vraagstelling, goede uitleg werkzaamheden en opbouw factuur. Proberen geen complete mattenset te verkopen als vervangen vloermat bestuurder voldoende is. Idem vervangen banden; geen 4 nieuwe banden als 2 vooralsnog voldoende is. De verkoper (van 4 jaar geleden) informeert even hoe het gaat en of ik nog steeds tevreden ben, zonder te poussen naar een nieuwe.

Service
Gerard Schoutsen (Ingen)
31-01-2018
10

De service is prima en de sfeer is ontspannen en vriendelijk.

Service
Lia Vennegoor (Tiel)
24-01-2018
10

ik ben zeer tevreden over hoe er bij deze dealer naar je geluisterd wordt en hoe je wordt geholpen. Ik heb al diverse mensen, die (nog) geen toyota rijden naar deze garage verwezen en ook zij zijn zeer tevreden.

Service
G de Rooij (Wijk bij Duurstede)
24-01-2018
9

omdat je er goed geholpen word door vriendelijke medewerkers en als je problemen hebt die snel opgelost worden

Service
Christa van Utrecht (TIEL)
24-01-2018
9

Altijd bijzonder vriendelijk! Hoge service! Oplossingsgericht!

Service
Mevr. J. DE4N
17-01-2018
9

goede service vriendelijk personeel

Service
F.de Kok (Rhenoy )
08-01-2018
10

Altijd vriendelijk en correct behandeld. Fijn om te blijven wachten.

Service
Mevr. Schoots-Stekelenburg (Tiel)
03-01-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam, keurige werk,schone auto. Alleen maar goeds!

Verkoop
J. Schouten (Den Bosch)
03-01-2018
10

Je wordt er vriendelijk en beleeft geholpen.Ze hebben alle tijd en leggen alles goed uit.

Service
Anoniem
03-01-2018
10

Goede service. Vriendelijk.Denkt mee en werken netjes. Altijd dezelfde medewerkers . Dit geeft ook vertrouwen.

Service
s.v.d.heijden (opheusden)
20-12-2017
9

omdat alles klopt.

Service
Jan Pluimert (Tiel)
20-12-2017
10

Goede garage met correct en vriendelijkpersoneel

Verkoop
Will Schreijner (Tiel)
20-12-2017
10

Altijd welkom, altijd tijd voor een praatje, vriendelijk. Bereidheid om uitleg te geven is aanwezig.

Service
F.P. van Straalen (W.b.Duurstede)
13-12-2017
10

goed en vertrouwd adres

Service
Johan van der Burg jb-opleidingen (Maurik)
13-12-2017
10

altijd bereid te helpen , ook wanneer je onverwacht aanklopt

Service
a m beijen knobbout (beusichem)
08-12-2017
10

Goed personeel en prima monteurs en bali medewerkers en prima koffie.

Verkoop
Mevr. A. Steenis (TIEL)
04-12-2017
9

Het is een goede garage met prima vakmensen. Het bedrijf heeft een prettige uitstraling, en al je vragen en/of wensen lossen ze voor je op.

Service
C.W. Smeding (Tiel)
30-11-2017
10

Perfecte afwikkeling van reparatie Bijzonder klantvriendelijk

Service
Frans ter Burg (Lienden)
30-11-2017
9

Word er netjes behandeld en te woord gestaan en in de werkplaat word er goed en netjes gewerkt en je gaat er weg met een schone autobedank voor de goede service

Service
Herman Krebber (Elst)
29-11-2017
9

Voor mij al 18 jaar het vertrouwde adres en hoop nog op vele jaren.

Service
Otto Hauser (Beesd)
29-11-2017
10

Goede service, vriendelijke mensen, open en hulpzaam

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Gastvrije, punctuele, en vakdeskundige garage

Service
Dhr. H. Bloemendaal (Tiel)
15-11-2017
10

Vriendelijke en kundige mensen, die alles naar volle tevredenheid uitvoeren. Afspraken die van te voren worden gemaakt worden uitgevoerd.

Service
Anoniem
10-11-2017
10

Uitstekend bedrijf

Service
Anoniem
08-11-2017
8

cijfer komt overeen met hetgeen ik bij de vorige vragen heb ingevuld, dus zeer prettig.

Service
Mevr. Domensino (Beneden Leeuwen)
08-11-2017
9

Correct ontvangen, vooraf goed geinformeerd over de bijkomende kosten

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Fijn personeel, zeer behulpzaam

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Dat alles volgens afspraak gedaan wordt en vriendelijke medewerkers

Service
Monique Kortekaas (Tiel)
01-11-2017
9

Uitstekende service, aardige en vakkundige mensen.

Service
Peter Klop (Tiel)
01-11-2017
10

Ik kwam met een kapotte voorlamp en werd direkt netjes en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Vriendelijk en correct personeel. Er wordt gebeld als je zelf niet direct een afspraak maakt. Uitleg over de kosten. de auto wordt schoon opgeleverd.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

De service van Kooijman is geweldig. Ze komen de auto halen en brengen hem ook weer terug, er is altijd mogelijk tot overleg dat ik de momenten aan kan laten sluiten op mijn werktijden. Echt top!

Service
G.A. Manjoero (Tiel )
24-10-2017
9

Wij zijn zeer tevreden met deze garage.Vriendelijke en bekwaam personeel.Zijn altijd bereid om met ons mee te denken.

Service
"Dhr.LCvanVerseveld (Oosterhout nb)
23-10-2017
10

Personeel van hoog tot laag is vriendelijk geven goede adviezen.Je wordt hier als een echte klant behandeld.Het is net of ik als ik naarde garage moet even bij een deel van mijn familie opde koffie kom.

Service
Margriet Welling (Geldermalsen )
23-10-2017
10

Afspraak plannen via de website is zo gepiept. Je krijgt een bevestiging, opgave van de kosten en een herinnering een dag tevoren. Personeel is zeer deskundig, stipt en aardig. Prettige wachtruimte met koffie, thee en tijdschriften. Top!

Service
Anoniem
05-10-2017
9

Omdat je er juist en keurig behandeld word, het gevoel is goed.Het geeft me een goed gevoel om er terug te komen, als het gevoel niet goed is zal ik er nooit meer terug komen.Verder is het nooit helemaal duidelijk of je de juiste prijs betaald, dit bedoel ik met goed gevoel, dat ik me niet belazerd voel.

Verkoop
M.C. van Valburg (Geldermalsen)
19-09-2017
9

Ik kan me geen betere garage voorstellen.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Toyota Kooijman Tiel geeft altijd een goede service.

Service
Wim Kruimer (Tiel)
13-09-2017
9

Een correcte en vlotte afhandeling.Voor de klant bestaat een beurt bestaat alleen uit het hoognodige. Brengen, halen, klaar.Met eventueel een telefoontje bij extra handelingen.

Service
W. de Boer (Culemborg)
13-09-2017
10

Het personeel achter de receptie is klantvriendelijk en behulpzaam en vakkundig, evenals de monteurs en altijd bereid om uitleg te geven. Prijzen liggen vast en dus geen verassingen en de uitleg is uitstekend en geeft een betrouwbaar gevoel als je weer met een geldige pech hulpkaart weg gaat. Ook bij een onverwachts bezoek wordt er gekeken naar mogelijkheden en er is altijd eventueel vervangend vervoer beschikbaar. Kortom een prima garage met goed personeel en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Verkoop
R.E. Smit (Maurik)
13-09-2017
10

Toyota en KIA Kooijman is een prachtig autobedrijf waar de service op de eerste plaats staat. Het verkoopproces geschiedt ongedwongen en je hebt als koper veel tijd om kennis te maken met je mogelijke aankoop. Veel senioriteit bij de verkopers die de tijd voor je nemen. Nette onderhoudsreceptie, afspraken kunnen eenvoudig worden ingepland. Duidelijkheid over de kosten van onderhoud vooraf en geen verassingen achteraf, omdat er altijd gebeld wordt bij extra kosten. Bij kleine problemen wordt je vrijwel altijd direct geholpen. Vervangend vervoer voor een zeer nette prijs in uitstekende auto´s. Garage Kooijman is een reclame voor Toyota en KIA! Een tien meer dan waard.

Service
Joop van Egmond (Rijswijk gld)
31-08-2017
10

Ben al jaren klant altijd vriendelijk tegen over de klant niets op aan te merken.

Service
Backhuis van der Veur
30-08-2017
10

Niets op aan te merken

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Goede serviceUitstekend overleg omtrent extra reparaties.

Service
Fan van Leeuwen (Amsterdam )
16-08-2017
10

Hele vriendelijke mensen zo wel bij de receptie als op de vloer

Service
Dennis Hakkert.
11-08-2017
9

Gewoon goed.

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Zeer vakkundig en betrouwbaar personeel en vriendelijk.

Service
w. loderus (Alphen)
09-08-2017
10

Alles volgens afspraak prijs is goed en aardige mensen

Verkoop
d roelofsen (zaltbommel)
08-08-2017
9

alles is altijd correct

Verkoop
Gerrit Knobbout (Tiel)
28-07-2017
8

De eerste indrukken waren goed. Als nieuwkomer is alles naar tevredenheid behandeld en af gehandeld.

Verkoop
J.W. Timmer. (Heteren.)
26-07-2017
10

Wij , mijn vrouw en ik zijn echt voorbeeldig behandelt , ten eerste werd ons een kop koffie aangeboden . Daarna alle soorten auto,s bekeken , de voor en tegens kwamen uitgebreid aan bod , kortom een zeer kundig iemand !

Service
Anoniem
26-07-2017
10

goede service kundig en aardige medewerkers

Verkoop
Paul Dijkman (Wamel)
24-07-2017
10

De persoonlijke service en aandacht voor de klant zijn uitstekend.

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
10

Zeer nette behandeling en afhandeling door de verkoper van de door ons gekochte auto.

Service
L Beverloo
18-07-2017
9

vriendelijk,deskundig!

Verkoop
Ron van bentem (Zoelmond)
13-07-2017
9

Klant vriendelijk ze hebben alle tijd voor je

Service
Anoniem
13-07-2017
8

De reden hier voor is ik wordt altijd netjes behandeltï

Service
Mevr. De Vries (Geldermalsen)
13-07-2017
10

De Toyota garage Kooyman in Tiel is een garage waar je op kunt vertrouwen. Er wordt alles aan gedaan om de klant naar tevredenheid én met de vereiste kundigheid van dienst te zijn Er is sprake van uitstekende vakkennis; afspraken lopen goed op tijd en er is altijd tijd voor een vriendelijk woord.

Service
Anoniem
12-07-2017
5

Zeer slechte receptioniste weet niet van hoe en wat en reageert zeer assosiaal

Service
A.lugtenborg
05-07-2017
8

Vriendelijk, behulpzaam, open en duidelijke communicatie

Service
Henk van Tricht (Tiel)
30-06-2017
9

vakbekwamen garage, vooral erg transparant

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Uitermate tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Verkoop
wim de Reus (wijchen)
30-06-2017
9

zeer tevreden over de wijze waar wij op zijn geholpen

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Omdat we er altijd prettig worden geholpen en de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam zijn

Service
Anoniem
22-06-2017
8

Vriendelijk en klantgericht

Service
Hr. C.Hubert (Wijk bij Duurstede.)
22-06-2017
10

Ik wordt daar voortreffelijk behandelt

Service
Mevr. Y van den Elsen (Tiel)
21-06-2017
9

altijd keurig op tijd met de onderhoudsbeurt. Geven tijdig aan wanneer er extra kosten bij komen

Service
J van Doesburg (GELDERMALSEN)
21-06-2017
10

Omdat er goede vertegenwoordigers lopen waarmee je goed mee kunt praten en uitleg kreigt en weten waar ze over praten.

Service
A. W. Hakstege (Tiel)
20-06-2017
10

Zeer correcte behandeling. Ook al is het een groot bedrijf, krijg je toch het gevoel geen nummer te zijn. Er zijn vriendelijke mensen bij de receptie en de werkzaamheden aan de auto zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
TH.A.M. Zwarthoed (Asperen)
20-06-2017
10

Traject aankoop tot aflevering is naar volle tevredenheid verlopen

Verkoop
Anoniem
14-06-2017
9

Prima service

Service
Dhr.A.Michielse (Wadenoijen)
12-06-2017
8

vriendelijk,betrouwbaar en vakkundig!

Service
Peter van den Berg (Waardenburg)
09-06-2017
10

een echte vakgarage zonder onverwachtse kosten medewerkers beleeft en ter zake kundig

Service
Jaap van Rijn (Wijchen)
09-06-2017
9

Ik vind dat deze automobielbedrijf de juiste mensen op juiste plek staan doordat de persoon goed luisterd naar jouw probleem.

Service
Dhr. Wessel Hansen (Tiel)
08-06-2017
8

Dit bedrijf voldoet in mijn beleving volledig aan de eisen van een klantgericht en klantvriendelijk bedrijf.

Verkoop
ad luijsterburg (ochten)
08-06-2017
10

wij hebben al 20 jaar contact met deze dealer en hebben hier al die tijd onze auto's hier gekocht en in onderhoud gehad.
hierbij is nog nooit een vervelende situatie ontstaan en zijn wij altijd keurig, correct en vriendelijk behandeld.
de afhandelingen van reparatie's en schade waren zeer goed.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

ze hebben me netjes uitgelegd tijdens een autoshow van toyota en heb hem toen in opheusden bij van siulichem gekocht

Service
A v Doorn
07-06-2017
9

klant vriedelijk en behulpzaam

Service
S.Kuhler (Tiel)
07-06-2017
8

Mooi cijfer en prima service !

Service
A M Beyen knobbout (Beusichem)
06-06-2017
10

Altijd vriendelijk te woord gestaan en ook altijd koffie of iets anders aangeboden.

Service
Arnold Ceulemans (Tiel)
01-06-2017
10

Vanwege de goede service en klantvriendelijkheid

Service
Dhr. Straatman (Zaltbommel)
31-05-2017
10

Prima service en heldere communicatie. Je komt nooit voor een negatieve verrassing te staan

Service
Anoniem
31-05-2017
9

eerlijk en duidelijk en behulpzaam en zeer vriendelijk

Verkoop
Ton Bakx (Tiel)
26-05-2017
8

Ben zeer tevreden met Garage Kooijman over de vorige auto en ga er vanuit dat ik ook met de nieuwe auto veel rijplezier mag beleven

Service
Gerard Telkamp (Tiel)
17-05-2017
10

Ik rijd in mijn 7e Toyota dus ga maar na.

Service
Evert Mulder (Tiel)
12-05-2017
10

Duidelijke en goede informatie, komen hun afspraken na, leveren uitstekend werk.

Verkoop
Anja Spee (Tiel)
12-05-2017
10

Beste garage ooit meegemaakt

Service
Anoniem
11-05-2017
10

al 25jaar een zeer tevreden klant

Verkoop
Martin Filius (Culemborg)
11-05-2017
9

De bediening is prettig nooit opdringer. De mensen hebben kennis van zaken.

Verkoop
Joyce (Ochten)
10-05-2017
10

De verkoper neemt de tijd voor je en ze geven een hele goeie service

Verkoop
mevr.A. briene (ingen)
10-05-2017
10

Deskundig
Klantvriendelijk
Altijd aanbod koffie of thee.
Gewoon gezellige verkopers die je bijstaan in de keuze van je auto.
geven ook goed advies.

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
10

goede service

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Men luisterd naar de klant, vriendelijk en is vakkundig .
Daar waar men kan is men altijd bereid te helpen. Adequaat personeel. Ja, zeer tevreden over dit automobiel bedrijf.
Echt niets te klagen.

Service
Anoniem
10-05-2017
7

Zeer fijne garage

Service
Anoniem
09-05-2017
9

Vlotte service

Service
Jan Wissink (Tiel)
03-05-2017
8

Ik ben altijd zeer correct geholpen en geïnformeerd als er bijzondere zaken aan de auto mankeerde. Ook heeft de dealer mij geholpen bij extra kosten buiten de garantietermijn door bijdragen van de dealer en de importeur.

Service
Mevr. Van Eldik
03-05-2017
10

Je word zeer prettig ontvangen, en duidelijke uitleg van kosten. Niks overdreven iedereen is gelijk

Verkoop
M. van de Pol
26-04-2017
10

Zeer goede afhandeling van mijn nieuwe auto door een enthousiaste verkoper

Service
Anoniem
26-04-2017
8

vriendelijk en professioneel

Service
De heer G.D. Verwoert (Kesteren)
21-04-2017
10

Dit autobedrijf krijgt van mij een 10 vanwege de goede service en de goede communicatie tussen hen en de klant. Klantvriendelijkheid staat bij hen voorop!

Verkoop
Anoniem
20-04-2017
9

goed, betrouwbaar, klantvriendelijk, en afspraken nakomen. prima dus.

Service
Mevr. J. van der Linden
19-04-2017
10

Makkelijk afspraak maken via website. Daarna krijg je via mail een herinnering hiervan. Ze brengen je overal naar toe, wanneer dit nodig is. Houden zich aan de afspraken. Auto wordt altijd gewassen bij elke beurt. Bijzonder aardige mensen.

Service
ETC de Keijzer-Kuijer (Wijk bij Duurstede)
19-04-2017
7

APK zou gratis zijn bij "grote beurt" alleen stond er wel een bedrag op de rekening, zogenaamde afmeldingskosten naar later bleek, dit heb ik niet gelezen op de site bij het invullen van mijn afspraak.

Service
Piet de Jonge (Geldermalsen)
12-04-2017
10

In de vele jaren dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Automobielbedrijf Kooijman in Tiel, ben ik altijd vriendelijk bejegend, correct behandeld en deskundig geholpen.

Service
W.Beijer (Tiel)
12-04-2017
9

Je wordt correct behandeld ,altijd vriendelijk.
De tijd klopt en ook de prijs opgave.
Nooit geen verassingen.
Zeer vriendelijk en kwaliteit garage.

Service
wilma peek-verbeek (tricht)
12-04-2017
8

je wordt prima geholpen en ze zijn vriendelijk

Verkoop
Anoniem
05-04-2017
9

Goede service, aardige medewerkers. Nemen de tijd voor je.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Vriendelijk, behulpzaam en snelle service

Service
Lous Jacobs
05-04-2017
9

Ik vind een Toyota een fijne auto om in te rijden qua comfort, uitstraling en onderhoudskosten, maar ik rij voornamelijk een Toyota omdat ik zo tevreden ben over garage Kooijman. Vriendelijke en correcte mensen, je weet waar je aan toe bent.
Ik heb echt weer een Toyota gekocht vanwege de garage!

Verkoop
Anoniem
05-04-2017
8

Goede service zowel bij afd. Verkoop, service balie en werkplaats

Service
Anoniem
05-04-2017
10

Echt een goede dealer, service is buitengewoon goed en dat over vele jaren heen!

Service
mevr van diepen (tiel)
23-03-2017
9

prettige behandeling

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Snelle service en correcte behandeling.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Weinig ergernis, ben plezierig geholpen!

Service
Anoniem
23-03-2017
7

Verkoper behandelen je niet als klant.

Service
Anoniem
20-03-2017
8

Service is goed

Verkoop
T.Schouten ('s-Hertogenbosch)
16-03-2017
10

Als klant sta je altijd op de eerste plaats en er wordt alles aan gedaan om de klant te helpen met eventuele vragen of problemen ook als het druk is heb je nooit het gevoel dat het even niet uit komt.

Service
Mw. J. Muurling (Tiel)
16-03-2017
10

Ik heb een goed gevoel over de mensen die daar werken, altijd correct en aardig en ik ben nooit met "gekke" verhalen geconfronteerd. Kortom ik heb veel vertrouwen in dit garagebedrijf.

Verkoop
Bernard Berernds (Lienden)
16-03-2017
10

een normaal bedrijf zonden poespas en erg klant vriendelijk ook de monteurs en de receptionisten allemaal een 10

Service
G.J. Arissen (Lienden)
08-03-2017
8

Er valt altijd wel wat te verbeteren, zoals (kleine) adviezen

Verkoop
Gert-Jan Mulder(Bakery-Art) (Leersum)
08-03-2017
10

Een top dealer met professionele mensen die weten hoe je een klant helpt en tevreden maakt en vooral houdt!
voor mij geen andere dealer!

Service
Anoniem
01-03-2017
10

Omdat het een geweldige garage is.

Service
Hen Thijssen (Puiflijk)
01-03-2017
10

Bijzonder vriendelijk en service gericht bedrijf.

Service
JGM van Groenestijn (Tiel)
01-03-2017
10

vriendelijk en efficient

Service
Jolanda van Horssen
22-02-2017
10

goede service, prettig dat je vanuit de dealer een herinnering krijg toegestuurd voor een keuring, online een afspraak maken is prettig en snel, zeer vriendelijk personeel, behulpzaam.
Ook wanneer je enkel de keuring laat doen en zelf de reparatie uitvoer is men behulpzaam en niet opdringerig. Fijn dat je het benodigde onderdeel kan kopen ( eerlijke prijs).
De sfeer binnen (receptie en wachtkamer) is prettig, er is voldoende leesboekjes en koffie/thee om de tijd door te komen, dit ziet er ook mooi, schoon en verzorgd uit.

Verkoop
A.A. Jacobs (Geldermalsen)
22-02-2017
10

Wij kopen al jaren onze nieuwe auto's bij Automobielbedrijf Kooijman Tiel B.V., omdat wij ons daar het prettigst voelen wat service betreft. Het personeel heeft sowieso altijd een praatje voor je over, ook als je niet komt om een auto te kopen. En wat ons betreft is dat toch heel belangrijk.

Service
JMG Schoorlemmer
22-02-2017
9

alles is ok .prettige sfeer. prima mensen

Verkoop
E.S. Sluiter (Rhenen )
20-02-2017
10

Zeer goede service. Nemen de tijd voor je. Niets is teveel.

Verkoop
Leona Vermeltfoort (Waardenburg)
17-02-2017
10

We zijn goed geholpen

Service
Anoniem
16-02-2017
9

geode service en aan te bevelen bij b.v. familie

Service
Gerard Buijs (Tiel)
15-02-2017
10

Al jaaaaren vaste klant. Er meerdere auto's gekocht zowel nieuw als gebruikt.

Service
Anoniem
15-02-2017
8

omdat alles vooraf met je besproken wordt,zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Service
koen dalhuisen (zaltbommel)
14-02-2017
9

Correcte en servicegerichte uitstraling en werkwijze. Vriendelijk en klantgericht.

Service
Anoniem
08-02-2017
10

Ik kom er speciaal voor vanuit Voorburg ! Mijn Zoon wioont in Tiel, en maak ik er een leuke dag van !ik voel mij altijd weer veilig terugrijden naar Voorburg!

Service
Lia Vennegoor (Tiel)
08-02-2017
10

Het is een top garage, altijd vriendelijk geholpen ook als je nieuwe mensen aanbrengt voor de garage zijn ze zeer behulpzaam ook al rijden zij een ander merk auto

Service
Ans (Geldermalsen)
02-02-2017
10

Vriendelijk personeel, goede afspraken, je weet waar je aan toe bent.

Service
G de Rooij (Wijk bij Duurstede)
26-01-2017
9

omdat het een goede dealer is waar je altijd terecht kunt als je problemen hebt. Erg aardige mensen en je word ook heel vriendelijk te woord gestaan zowel aan de telefoon als in de showroom. Uitleg is altijd prima en de kwaliteit/prijsverhouding is goed

Service
w vd schaft (tiel)
18-01-2017
8

dealer is goed ,maar het kan hier en daar wel veel beter .

Service
Anoniem
28-12-2016
9

goede service en ook zeer behulpzaam bij zoekn naar oplossing

Service
Anoniem
21-12-2016
10

Alles klopt altijd. de (aftersales)service is perfect en de communicatie is duidelijk en zeer klantvriendelijk.

Verkoop
dhr piet van ettikhoven (maurik)
14-12-2016
9

heel gast vrij vriendelijk neemt de tijd

Verkoop
Hans Gerritsen (Ingen)
09-12-2016
10

Eerlijk, spontaan, snel en uiterst behulpzaam toen bleek dat de ombouw naar grijskenteken en het aanbrengen van lederen bekleding bij de inporteur veel langer duurde dan was voorzien. Ik heb zelfs gratis een andere auto mee gekregen toen ik daarom verlegen zat.

Verkoop
J van Doesburg (Geldermalsen)
09-12-2016
10

Je word er netjes en vriedelijk ontvangen

Service
Dhr. P. van Hesteren (Maurik)
18-11-2016
9

Omdat ik al 21 jaar klant ben.

Service
Riet van vrouwerf (Tricht)
10-11-2016
9

Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel.

Service
Anoniem
28-10-2016
10

Een dealer waar je op kunt vertrouwen

Service
E.S. Sluiter (Rhenen )
20-10-2016
10

Ik kom er al jaren. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Hele goede service.

Service
Anoniem
12-10-2016
9

Goede service, vriendelijk geholpen.
Aandachtspunt; invullen op site van boeken grote beurt + keuring was duurder dan informeren via balie (?).

Service
Hilde Vissers (Tiel)
11-10-2016
9

Deze dealer is het waard.

Service
Anoniem
05-10-2016
10

Ruim van te voren wordt er gebeld voor een afspraak. Prijsopgaaf klopt met de uitgevoerde werkzaamheden. Keurige leenauto stond ter beschikking.

Service
Anoniem
29-09-2016
9

Correct, service

Service
G. Remmers (Tiel)
26-09-2016
10

Vanwege de zeer goede service en nazorg (beter kun je niet wensen)

Service
Gerard Schoutsen (Ingen)
22-09-2016
10

Correcte en vriendelijke mensen.
Prima service.
Goed onderhoud van de wagen.

Service
Anoniem
21-09-2016
8

Uitstekende service, vriendelijk en heldere communicatie

Service
W.B.D.Arink-Bos (Culemborg)
07-09-2016
9

correcte behandeling en goede voorzieningen, ook de monteurs weten waar ze mee bezig zijn.

Service
Anoniem
05-09-2016
8

prima service

Service
Anoniem
04-08-2016
10

Het is goed zaken doen en altijd een oplossing zoeken nog nooit een probleem gehad

Service
M de Haas (Ochten)
19-07-2016
10

Super netjes en goed geholpen was ons eerste bezoek bij deze dealer en zullen er zeker terugkomen

Service
Anoniem
14-07-2016
9

correcte behandeling en uitstekende service, afspraken worden nagekomen.

Service
M. den Hoed (Lienden)
13-07-2016
10

Top service, zeer behulpzaam.

Service
Lia (Tiel)
08-07-2016
10

Dealer krijgt van mij een 10 omdat ik mij er als klant gewenst voel. Het personeel is professioneel en vriendelijk.

Service
W. Loderus (Alphen)
06-07-2016
10

Afspraak is afspraak, ze zijn vriendelijk en correct.

Service
Murat Demirel (Tiel)
06-07-2016
9

Eerste ontmoeting met desbetreffende dealer.. en al erg tevreden.

Service
J den Hollander (kerk-avezaath)
04-07-2016
10

omdat deze garage altijd voor een klant klaar staat en denk in opllossingen met uitstekend op geleid personeel

Service
Pieter Hoegee (Leerdam)
29-06-2016
10

De service is geweldig goed.

Service
Anoniem
29-06-2016
10

Betrouwbaar adres, goede service, fijn contact!

Service
J. van der Linden (Dreumel)
29-06-2016
10

Zeer professionele en persoonlijke benadering. Komen gemaakte afspraken altijd na + een beetje extra. Heb in het verleden meerdere (merk) dealers gehad en kan met zekerheid zeggen dat deze dealer aan de top staat.

Service
Anoniem
29-06-2016
7

goed, maar niet bijzonder

Service
Huib Klip (Tiel)
29-06-2016
9

Ik ben altijd zeer tevreden en over die nota overeenkomst na een telefoontje bleek dat er meer moest gebeuren dan van tevoren voorzien was.

Verkoop
Dhr. Visser (Tiel)
22-06-2016
10

Correct en vriendelijk

Service
Mevr. A. Steenis (TIEL)
20-06-2016
9

Men wordt er vriendelijk en correct ontvangen, en de service is buitengewoon goed.

Service
MIRANDA (BEUNINGEN )
15-06-2016
10

Mooie producten goed advies en hoog service gehalte

Service
Mevr. J Heij-Dolstra (Culemborg)
10-06-2016
10

altijd heel goed en vakkundig geholpen.

Service
Mevr.C.Versteegh (Buurmalsen)
08-06-2016
9

ik heb alleen maar prettige ervaring met mijn garage .Ik rij nu al 15jaar een toyota

Service
Dhr. R. vd Ven (Boven-Leeuwen)
30-05-2016
9

Mijn auto rammelde. Dit gebeurde net nadat de auto een kleine beurt gehad had en was gekeurd. Ik heb vooraf gemaild dat ik aan zou komen. Uiteindelijk was ik er. De monteur werd erbij geroepen en ging een stukje met de auto rijden op mijn verzoek. Hij wist gelijk wat het was. Hij liet zien wat het was en fixte het gelijk. Er was 1 wasje voor nodig. Geweldig gewoon.

Service
Anoniem
26-05-2016
8

een ruime 8 is mijn beoordeling als basis, en zit in de lift voor een 9

Service
Hr. Th.Jacobi (Heteren)
25-05-2016
8

Op een paar kleine puntjes na (niet afstempelen van het onderhoudsboekje) alles prima in orde.

Service
wilbert van der schaft (tiel)
25-05-2016
10

gewoon alles goed , beter kan volgens mij niet

Service
Gerard Telkamp (Tiel)
18-05-2016
10

Ik heb er al 5 nieuwe auto's gekocht. Als de dealer niet goed is blijf je er niet.

Service
Reinier v harn (Ede)
18-05-2016
9

Je wordt er netjes behandeld en een lekker bakje koffie er bij

Service
Dhr.L.a.Jager (Tiel)
18-05-2016
10

Al jaren in volle tevredenheid klant bij Toyota kooijman tiel

Service
Wiebe Braam (Kapel Avezaath)
11-05-2016
10

De 90.000 beurt is naar tevredenheid uitgevoerd, ik was vooraf op de hoogte van wat er moest gebeuren en er waren achteraf geen vervelende verrassingen. Ook fijn dat de auto van binnen en van buiten mooi was schoongemaakt.

Service
Jeantine de Heus (Deil)
11-05-2016
8

Vriendelijk, afspraken worden nagekomen en er vindt overleg (waarbij gelet wordt op de privacy) plaats wanneer er onderdelen vervangen moeten worden.

Service
Anoniem
11-05-2016
10

Bij de Toyota dealer kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, je wordt er als klant behandeld. En ze doen wat ze zeggen. Ik heb met diverse andere merken heel wat slechtere ervaringen.

Service
Hannie van Eldik (Tiel)
06-05-2016
9

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
dhr.Bobeldijk (Kapel-Avezaath)
06-05-2016
10

ben al jaren een te vrede klant

Service
Anoniem
04-05-2016
9

Een prettige dealer met goede service. Fijn dat er een leenfiets beschikbaar was. De auto was eerder klaar met de beurt dan de afgesproken tijd, dus ik kom hem heel fijn eerder ophalen. Alle onderhoud was uitgevoerd zoals afgesproken. Vriendelijke afronding van het geheel tijdens afhandeling (ophalen&betalen)

Service
Anoniem
04-05-2016
10

bij aanschaf van de auto een fijne verkoper en een goede tekst en uitleg over alle snufjes die op de auto zit.
2 jaar volledige garantie op de occasion en pech hulp in binnen en buitenland.
Kosten voor een onderhoudsbeurt vallen mee en geen lange wachttijd en auto weer keurig gewassen terug gekregen

Service
Mw. Manjoero (Tiel)
04-05-2016
9

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Service
Jaap Vink. (Herveld.)
02-05-2016
9

Zeer goed en beleefd.

Service
Anoniem
29-04-2016
9

Zeer prettig om met een kopje koffie te wachten tot de auto klaar is.

Service
Anoniem
29-04-2016
7

Werkplaats tarieven zijn marktconform. Over het geheel genomen zijn de prijzen/kosten van nieuwe en gebruikte auto's vrij hoog.
De inruilwaardes zijn laag.

Service
J.P.M. van Uden (Geldermalsen)
29-04-2016
9

Bij Kooijman ben je echt klant, afspraak is afspraak, vriendelijk en behulpzame medewerkers, service is uitstekend.

Service
Anoniem
29-04-2016
9

klantvriendelijk (men kent u bij naam)
goede service
en goede prijs/kwaliteit

Service
Dhr.A.Michielse (Wadenoijen)
29-04-2016
9

ben zeer tevreden

Service
Petra Vervoorn (Herwijnen)
22-04-2016
10

Zeer behulpzaam, een vlotte service, wanneer je aangeeft te wachten op de auto voor onderhoud worden er meerdere monteurs ingezet om de wachttijd niet te lang te maken. De auto komt gewassen en gestofzuigd weer terug. Helemaal super. Voor ons een goede reden om hiervoor helemaal naar deze dealer te rijden.

Service
M.W.G.van Diepen
22-04-2016
9

wegens de uitleg en de algehele behandeling door iedereen

Service
Anoniem
22-04-2016
9

Goede en eerlijke service.

Service
E.S. Sluiter (Rhenen )
20-04-2016
10

Super service.

Service
Pieterse (Beuningen )
20-04-2016
9

Wordt zeer correct behandeld.

Service
Bert Maij (Beesd)
14-04-2016
8

Goeie dealer die goed voor zichzelf maar ook voor de klant zorgt

Service
Anoniem
13-04-2016
10

Correcte, vriendelijke en goede behandeling

Service
piek (puiflijk)
13-04-2016
10

betrouwbaar, klantvriendelijk, eerlijk

Service
Dhr. C. van Hesteren (Kesteren)
31-03-2016
9

Ondanks meerdere tegenvallers met mijn Toyota Avensis ben ik altijd netjes en adequaat geholpen door deze dealer.
Men zoekt altijd naar oplossingen, wat mij vertrouwen geeft in dit bedrijf.

Service
Wim Beijer (Tiel)
31-03-2016
9

Vriendelijk , betrouwbaar en behulpzaam

Service
Anoniem
30-03-2016
10

Gewoon super service

Service
wilma verbeek-peek (tricht)
30-03-2016
7

erg ging iets niet goed tijdens de kleine beurt de caterplug zat los

Service
Lous Jacobs (Tiel)
30-03-2016
10

Fijne mensen, alles is snel geregeld.
Afspraken worden nagekomen, heb nooit terug hoeven komen omdat iets niet goed gedaan was.
Zo fijn om een schone auto terug te krijgen!!

Service
Paul Walraven (Druten)
30-03-2016
10

Goede behandeling.

Service
Anoniem
24-03-2016
9

Naar mijn idee zeer betrouwbaar, servicegericht en klantgericht. Ik voel me gewaardeerd als klant.

Verkoop
van Vessem (lienden)
23-03-2016
10

Niet moeilijk doen en doen wat ze zeggen

Verkoop
Anoniem
23-03-2016
10

Je voelt je echt met respect behandeld.

Verkoop
Bernard Berends (Lienden)
23-03-2016
10

een normaal gesprek kunnen voeren met al het personeel die weten waar ze over praten is voor mij de rede om bij Kooyman in tiel weer een nieuwe auto te kopen .

Service
G.J. Arissen (Lienden)
23-03-2016
10

Vlotte afhandeling, belangrijk voor mij is duidelijke communicatie en informatie. Geen extra wachttijden omdat iets anders voorrang heeft gekregen.

Service
Dhr. El Gamal (Tiel)
17-03-2016
9

Perfecte communicatie
goede service en het beschikbaar stellen van een leenauto gedurende het onderhoud

Service
Arno van Hoeven (Tiel)
11-03-2016
10

Simpel omdat alles klopt

Service
Reinder de Lange (Druten)
09-03-2016
10

Uitermate tevreden over afspraken, doorlooptijd en klantvriendelijkheid van Kooijman. Mis alleen nog een glas cava en oesters tijdens het wachten;-)

Service
E. Mulder (Tiel)
09-03-2016
10

Duidelijke informatie vooraf, vriendelijk en correcte medewerkers, goed uitgevoerde werkzaamheden.

Verkoop
T.C. Schouten ('s-Hertogenbosch)
09-03-2016
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Fam. van Swam (Boven-Leeuwen)
09-03-2016
10

Vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers

Service
Anoniem
04-03-2016
10

Correct, vriendelijk en vakkundig geholpen

Service
Anoniem
02-03-2016
10

zeer tevreden

Service
H.Thijssen (Puiflijk)
02-03-2016
9

Zeer vriendelijke en servicegerichte medewerkers

Service
Anoniem
24-02-2016
9

Vriendelijke service waar ze ook meedenken over preventieve maar niet noodzakelijke reparaties zonder om opdringerend te zijn. Dat geeft vertrouwen dat ze het beste voor je auto willen.

Service
Mevr.van Baal (Tiel)
23-02-2016
9

Je wordt altijd heel vriendelijk en zo snel mogelijk geholpen ook als je onverwachts binnen komt zonder afspraak.

Service
Hans Hoendervanger (Echteld)
17-02-2016
10

Service is uitstekend. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
17-02-2016
8

Uitstekende dealer met goed personeel.

Service
Willem Poldervaart (Sliedrecht)
10-02-2016
10

Goede service. Duidelijke afspraken.

Service
G.H.M. Schoots (Tiel)
10-02-2016
9

Alles is conform afspraak gedaan, behandeling altijd vriendelijk en correct. Service gericht.

Service
Anoniem
08-02-2016
7

Klantvriendelijk, goede service

Service
Anoniem
08-02-2016
10

Omdat er een team geweldige mensen lopen

Service
Anoniem
04-02-2016
10

Ik rij weer veilig de weg op !👍

Service
Anoniem
03-02-2016
9

Ben al jaren klant, maar wordt er altijd uitstekend behandeld zelfs als ik er de laatste keer mijn Toyota elders heb gekocht.
Nog een tip. Het zou mooi zijn als er een krant in de wachtruimte op tafel aanwezig was.

Service
Anoniem
03-02-2016
10

Het hele plaatje klopt : kwaliteit van werk, open staan voor vragen en opmerkingen, meedenken bij onvoorziene zaken, vriendelijk vanaf aankomst tot vertrek.

Service
Dicky keij (Deil)
28-01-2016
10

om dat ik goed en netjes behandelt word.

Verkoop
Anoniem
28-01-2016
10

Naar mijn mening heeft de dealer alles correct gedaan en afgehandeld

Service
Anoniem
27-01-2016
8

door de correcte en prettige afhandeling

Service
Christa van Utrecht (TIEL)
27-01-2016
9

Waarvoor je ook met je auto bij de garage komt, je word altijd naar volle tevredenheid geholpen!

Verkoop
Harry van Oijen (Beneden Leeuwen)
25-01-2016
8

Ik dacht dat ik een reserve band bij zat. Nog nooit mee gemaakt. En ik rij om de 3 jaar nieuwe auto maar ik wit dit echt niet

Verkoop
Jan (Almere)
25-01-2016
7

op basis van tevredenheid

Service
Cor van oort (Hellouw)
21-01-2016
10

Correcte en nette afhandeling van hetgeen gedaan moest worden, en nette en vriendelijke behandeling van de klant

Service
Bert van der Mooren (Lienden)
21-01-2016
9

Correct, beleefd personeel, zowel receptie als verkopers en monteurs

Service
Anoniem
20-01-2016
9

Geven eerlijke informatie zodat ik kan beslissen.
Kosten vallen altijd mee
Goede service

Service
Mevr. Brinkhuis-Janssen (Tiel)
20-01-2016
9

Ben zeer tevreden over deze dealer, al jaren lang!!

Service
Anoniem
13-01-2016
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Jan Hendrik de Bondt (De Kranshof 128 4005DD TIEL )
30-12-2015
10

De benadering is altijd correct men spreekt de client aan met de juiste naam en wat zij beloven voeren zij uit.

Service
Mevr. H.Kuijten-Zitman (Buren)
30-12-2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben over mijn dealer.

Service
Jacques Arends (Bemmel)
24-12-2015
8

Prima dealer, betrouwbaar.

<